Mailinglijst aanmaken

Nieuwe Mailing List aanvragen

Om een nieuwe Mailing List aan te vragen, kunt u onderstaand formulier invullen. U kunt kiezen uit een jaarabonnement of tweejarig abonnement.

Jaarabonnement

Een jaarabonnement bedraagt €72,50 per jaar *). Na een jaar wordt dit abonnement met een jaar verlengd, tenzij de lijstbeheerder minimaal twee maanden voordat het contract afloopt E-compass heeft laten weten de lijst te beëindigen middels het formulier ‘Beëindigen E-compass mailing list’.

Tweejarig abonnement

Een twee jarig abonnement bedraagt €130 per twee jaar. Hierna wordt dit abonnement met twee jaar verlengd, tenzij de lijstbeheerder minimaal twee maanden voordat het contract afloopt E-compass heeft laten weten de lijst te beëindigen middels het formulier ‘Beëindigen E-compass mailing list’.

*) Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Stapt u over van een andere mailing list software naar E-compass, dan vindt u onderaan de pagina meer informatie hierover.

Aanvraag Mailing List

    Contactgegevens

  • (Factuur-) adresgegevens

  • Mailing List Details

  • Geef de email-adressen en namen van de lijstbeheerders. U kunt kiezen voor actief en passief lijstbeheer. Lijstbeheerders die geen actieve rol hebben hebben wel alle beheerrechten, maar krijgen geen meldingen zoals foutboodschappen en bevestigingen van abonnementen, etc.
  • Open - inclusief bevestiging van de abonnee; Eigenaar - verzoeken gebruikers doorsturen naar de lijstbeheerder voor bevestiging ; Niet - lijst gesloten voor nieuwe abonnees.
  • Besloten archief - alleen te raadplegen door de abonnees van de lijst ; Open archieven - door iedereen te raadplegen. Er is voor deze archieven standaard een web-interface.
  • http://www.ecompass.nl/service-level-agreement/ (kopieer naar nieuwe venster)
 

Fieldset

 

Verification

Overstappen

Overstappen van een andere LISTSERV® host naar E-compass:

Voor het overstappen van een andere LISTSERV® host naar E-compass wordt € 55,00*) in rekening gebracht. Hiervoor zetten we de lijst volledig over naar de E-compass server. De abonnementskosten zijn hier niet bij inbegrepen.

Overstappen van andere mailing list software naar E-compass:

Maak je gebruik van andere mailing list software en wil je overstappen naar E-compass, dan rekenen we een extra bedrag in verband met maatwerk. Dit komt neer op een totaal bedrag van € 110 euro,- *) De abonnementskosten zijn hier niet bij inbegrepen.